Dermacorrect

Mijn naam is Annemarie Thurau-Kuijper. Ik ben geboren en getogen op Terschelling en woon sinds 12 jaar in Workum. In mijn vrije tijd schilder en airbrush ik graag. In het verleden heb ik paramedische opleidingen gevolgd en werkervaring opgedaan in ziekenhuizen, poliklinieken, operatiekamers, bij gezondheidsdiensten en binnen de farmaceutische industrie. Ik heb mijn opleidingen recent uitgebreid met HBO medische basiskennis aan het NCOI in Amsterdam. 

Vanwege mijn passie voor zowel het medische als het schilderen en airbrushen, ben ik dit gaan combineren onder de naam Dermacorrect, gespecialiseerd in Permanente make-up én huid- en littekenverfraaiing. Bij Skin Quip heb ik hiervoor verschillende opleidingen gedaan:

– Allround opleiding PMU (Permanente Make-Up)  
– Areola (tepelhof) micro-pigmentatie (Tepelcorrectie) 
– Litteken relaxatie/verbeteren SR8 (en mogelijk inkleuren) bij geheelde littekens van acne,  operatiewonden, brandwonden, zwangerschapsstriae, Schisis (Littekencorrectie)
– Behandelen van hypo- en hyperpigmentatie (Pigmentstoringen corrigeren)
– Swiss Color Lift MESO Concept Huidverjonging & – verbetering
– Swiss Color X Remove PMU verwijderen /oplichtentevens het verwijderen van tatoeages
– Haargroeiverbetering door in de hoofdhuid aangebrachte microperforaties met een werkzame stof 

Bovenstaande technieken zal ik binnenkort uitbreiden met Tricho (haar) pigmentatie, ook wel scalp (hoofdhuid) pigmentatie genoemd.  

Ik werk uitsluitend met producten van Swiss Color, omdat deze producten uiterst veilig zijn. Swiss Color producten zijn getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria en zijn compleet synthetische/organische pigmenten met de hoogste zuiverheid.

De nieuwste pigmenten zijn vrij van:

– conserveringsmiddelen
– witte Titaniumdioxide
– gele Tartrazine (E102)
– zwarte PAK 
– nikkel/ijzeroxide (welke lelijke verkleuringen en zelfs brandwonden kan geven in een  MRI of CT-scan) 
– AZO allergenen

Het komt met andere producten dan met Swiss Color voor dat wenkbrauwen verkleuren en paars of oranje/rood worden. De oorzaak hiervan ligt vaak aan de kwaliteit van de pigmenten die zijn gebruikt. Met een Swiss Color pigment vinden er geen verkleuringen plaats doordat de producten vrij zijn van bovenstaande ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de huid de aangebrachte kleur behoudt.

 

elke huid is uniek.