Behandelingen

Permanente make-up

DE VOORDELEN

Nog maar weinig tijd besteden aan je make-up en er toch altijd verzorgd uitzien.
Er kunnen kleine correcties in vorm en grote van wenkbrauwen en lippen worden aangebracht. 
U hoeft geen volle make-up tassen meer mee te slepen.   

PMU biedt een oplossing als u:
.  geen (volle) wenkbrauwen heeft 
.  geen (volle) wimperrand heeft 
.  bleke lippen heeft 
.  overgevoelig bent voor make-up 
.  veel aan sport doet 
.  contactlenzen of een bril draagt

De behandeling: Na een intake gesprek waarin u precies kenbaar maakt wat u wensen zijn, bekijken we de mogelijkheden en wordt er een behandelplan opgesteld. Meestal wordt het gewenste resultaat na twee a drie behandelingen bereikt. Dit is gedeeltelijk afhankelijk van hoe uw huid op de pigmentatie reageert. De opperhuid probeert het pigment altijd af te stoten. Vooraf teken ik uw wenkbrauw, eyeliner, lippen (en /of tepel) en als de kleurkeuze goed bevalt, wordt de eventueel gemengde pigmentverhouding in de huid aangebracht met een op uw huid afgestemde naald. Het eerst aangebrachte pigment is niet het eindresultaat. Het lijkt in het begin donker. Ongeveer de helft van de in de huid ingebrachte kleur verdwijnt bij iedereen na ongeveer een week met de velletjes/korstjes en de huid werkt dan nog een paar weken na. De tweede behandeling vindt plaats na minimaal 6 weken. Hierbij kan de kleur en vorm nog wat worden aangepast. Dit alles kan d.m.v. PMU.

 

Aleen eventueel nog een beetje mascara en een lipgloss en klaar om de dag stralend te beginnen

 

WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen met hairstroke techniek
Wenkbrauwen met schaduw techniek

EYELINER

Infralash, de natuurlijke variant van eyeliner. Hierbij worden alleen stipjes aangebracht tussen uw wimpers.

Eyeliner, lijntjes langs de wimperrand. Alleen boven of ook aan de onderkant van de wimperrand.

Hier kunt u ook nog kiezen voor brede eyeliner, de zogenaamde Graficliner.

Of u kiest voor een eyeliner met schaduw als u een groot ooglid heeft. Deze eyeliner wordt dan wat lichter geschaduwd.

LIPPEN

Lipliner ingeschaduwd. (Lipshadow) Hierbij loopt de contourlijn over in de lip. 3D effect.

Lipliner met volledig ingekleurde lippen (Full Lips). Voor personen met bleke lippen de ideale oplossing.

Tepelcorrectie

Na een borstreconstructie;  
het maken van een 3D tepel met tepelhof (Areola) door middel van micro-pigmentatie/dermatografie/tatoeëren. 

 

Littekencorrectie 

Littekens na een operatie of na een ongeluk;
Het litteken versmallen door middel van een Microneedling behandeling zonder en met lift MESO (o.a.Hayaluronzuur) en eventueel aanvullend bijkleuren door middel van pigmenteren.

Littekens van brandwonden;

Littekens ten gevolge van Acne;
Littekens behandelen door middel van microneedling en lift MESO, waardoor het litteken heel mooi herstelt en soms bijna niet meer zichtbaar zal zijn.  

Alopetia areata/totalis met gedeeltelijk of totaal verlies van wenkbrauwen en wimpers;
Door middel van permanente make-up, wenkbrauwen maken en stipjes plaatsen op de rand van het ooglid waar de haartjes normaal groeien. 

Littekens in lippen;
Bijvoorbeeld littekens t.g.v. Herpes Labialis (koortslip). 

 

Pigmentstoring correctie 

Hypo- of hyperpigmentatie/wijnvlekken:
Het inkleuren van deze huid. 

Huidverjonging & -verbetering

SWISS COLOR LIFT MESO-CONCEPT

Swiss Color Lift MESO-concept is een zeer nieuwe en zeer effectieve methode voor regeneratie en verjonging van de huid.

Met Swiss Lift MESO-concept worden op een nagenoeg pijnloze manier onzichtbare microscopisch kleine perforaties in de huid gemaakt door mij als specialist voor huidverjonging en rimpelbehandeling.

 Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine (de elastische vezels in de huid) te produceren die de microperforaties repareren. De huid wordt als het ware ‘uitgedaagd te gaan werken’. 

Dankzij deze trigger wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit, hij gaat op een natuurlijke manier een huidvernieuwing aanmaken. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. 

Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De kleine perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Hierdoor is het werken met Swiss Color lift MESO-concept erg veilig en is er geen risico op langer termijn of bij meerdere behandeling voor langere perioden. 

Swiss Color Lift MESO-concept is op meerdere gebieden in te zetten voor huidverbetering en huidverjonging. U kunt hierbij denken aan de fijne lijntjes op de handen, gelaat en decolleté.

Maar ook voor littekens, wallen en zeer specifieke rimpels. 

Door de samenwerking met de hoogwaardige producten van Swiss Color wordt een dubbele werking ingezet in de huid. De speciale module activeert het huidvernieuwingsproces en de producten werken doelgericht aangepast op huidtype en beoogde resultaat. 

Producten van Swiss Color voor het Lift MESO-concept bevatten o.a.: 

Hyaluronzuur wat volume toevoegt en de celdeling en cel productie stimuleert en Agirilline en Synake, wat een iets mildere ontspannende werking heeft dan Botox.

Swiss Color Lift MESO-concept kan naast regeneratie en verjonging ook worden ingezet om pigment storingen en littekens aanzienlijk te verbeteren. 

 

PMU verwijderen/oplichten

Slecht geplaatste permanente make-up en tatoeages worden verwijderd met Swiss Color X Remove op basis van melkzuur. Het kan gebruikt worden voor het verwijderen van alle soorten pigmenten omdat het de huid naar buiten toe verlaat en niet het Lymfesysteem belast. De veel gebruikte ijzeroxidehoudende pigmenten (niet Swiss Color) zouden brandwonden geven bij de veel gebruikte laserbehandelingen voor het verwijderen van PMU en tatoeages.

Voor het corrigeren van slecht geplaatste permanente make-up (kleur) of het oplichten hiervan wordt Swiss Color Light gebruikt.

 

Haargroei stimuleren

Dunner wordende haargroei;
Door middel van microneedling met een speciale vloeistof wordt de haargroei gestimuleerd.

Hair Vitalizer;
– gerichte stimulatie van de hoofdhuid
– regeneratie van de haarwortels
– voor dun en krachtloos haar
– hoog werkzaam actief serum. Het serum wordt door middel van microferforaties (vrijwel pijnloos) in de lederhuid ingebracht waardoor de haarwortels (weer)geactiveerd worden
– eerste resultaat is al zichtbaar na 10 dagen

Werkzame stof o.a. Arginine (aminozuur wat celactiverend werkt en Curcumma Longa wat het helingsproces positief beïnvloedt).

elke huid is uniek.