HUIDVERJONGING & -VERBETERING

Swiss Color Lift
MESO-concept

Swiss Color Lift MESO-concept is een zeer nieuwe en zeer effectieve methode voor regeneratie en verjonging van de huid.

Met Swiss Lift MESO-concept worden op een nagenoeg pijnloze manier onzichtbare microscopisch kleine perforaties in de huid gemaakt door mij als specialist voor huidverjonging en rimpelbehandeling. 

Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine (de elastische vezels in de huid) te produceren die de microperforaties repareren. De huid wordt als het ware ‘uitgedaagd te gaan werken’. 

Dankzij deze trigger wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit, hij gaat op een natuurlijke manier een huidvernieuwing aanmaken. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. 

Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De kleine perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Hierdoor is het werken met Swiss Color lift MESO-concept erg veilig en is er geen risico op langer termijn of bij meerdere behandeling voor langere perioden. 

Swiss Color Lift MESO-concept is op meerdere gebieden in te zetten voor huidverbetering en huidverjonging. U kunt hierbij denken aan de fijne lijntjes op de handen, gelaat en decolleté.

Maar ook voor littekens, wallen en zeer specifieke rimpels. 

Door de samenwerking met de hoogwaardige producten van Swiss Color wordt een dubbele werking ingezet in de huid. De speciale module activeert het huidvernieuwingsproces en de producten werken doelgericht aangepast op huidtype en beoogde resultaat. 

Producten van Swiss Color voor het lift MESO-concept bevatten o.a.: 

Hyaluronzuur wat volume toevoegt en de celdeling en cel productie stimuleert en Agirilline en Synake, wat een iets mildere ontspannende werking heeft dan Botox.

Swiss Color Lift MESO-concept kan naast regeneratie en verjonging ook worden ingezet om pigment storingen en littekens aanzienlijk te verbeteren.  

 

elke huid is uniek.